Gårdscafé & Loppis

Lördag och söndag 25-26 juli och 8-9 augusti

Kyrkås Kulturgård med granne öppnar upp för café och loppis i Lungre, 13 km från Östersund. I det kulturminnesmärkta huset från 1826 kan du fika nybakt tunnbröd med delikata pålägg från lokala mathantverkare, hembakta kakor och kardemummabullar från Frejas Bakeri samt dricka hemgjord saft och gott kaffe i finkopp. I Gårdsköket kan du se på när det bakas tunnbröd i den gamla tunnbrödsugnen.

Loppisen ligger alldeles bredvid cafét och det går bra att parkera på båda gårdarna.

Med tanke på Corona så önskar vi att ni håller avstånd och har överseende om det blir väntetid vid både cafét och loppisen. Det finns sittplatser både inomhus och utomhus. Offentlig toalett med handtvättmöjligheter och handikapptoalett finns på Kyrkås Kulturgård.

Plats: Kyrkås Kulturgård, Lungre 115 och 120

Datum: Lördag och söndag 25-26 juli och 8-9 augusti